Wishlist

Sköna maj, välkommen! Jag älskar den här årstiden – allt är krispigt och fräscht, det knoppas och slår ut och luften är ljummen och klar. Den här månaden önskar jag mig saker att försköna och förenkla sommaren med.

Welcome beautiful May! I love this season, it’s all crisp and fresh. What I wish for these days are things to brighten my summer days.

 

Ser fram emot många härliga middagar från grillen! Vi behöver ett sjyst förkläde, till exempel det här i ekologisk bomull.
A great apron to go with all the barbecues, please. Find it here.

 

Fermobs fina kryddkorg kan lätt flyttas för att ha färska kryddor till hands. Kommer dessutom som vanligt i en uppsjö av härliga färger. Hitta en återförsäljare här.
Love this new planter basket by Fermob that allows you to keep your spices close at hand. Find your retailer here.

Förra sommaren blev vi med båt, och en kylväska för Festis och rosé står på önskelistan. Den här i smidig polyester på aluminiumram väger just ingenting och har dessutom hål för en bag-in-box!
Since last summer we are boat-owners and a great coolbag for soda and wine is on my list. Like this one.

Vi behöver ett nytt matbord till uteplatsen. Det här i grått från Ikea till exempel.
Need a new dining table for the terrace. This grey one from Ikea for example.

 

Hemma hos oss finns det två tillfällen när det åker fram en duk på bordet: till jul och en solig sommardag. I sommar skulle en chevron-mönstrad passa fint till kaffe och tårta i bersån. Finns på Etsy.
This beautiful chevron table cloth would go well with the table and some coffee and cake on a summer day. Find it on Etsy.

 

Gamla trådslitna reklamhanddukar får en inte precis att känna sig som Grace Kelly vid poolkanten… Elin Klings lyxiga variant skulle göra ett mycket bättre jobb. Köp här.
Rugged towels will not make me feel like Grace Kelly by the pool. This luxurious version would do a much better job.

Till den lyxiga handduken måste man väl ha en matchande strandväska också. En galet dyr och galet snygg – det är ju en önskelista… Finns här.
…and with the luxurious towel you need a matching beach bag. An insanely expensive but insanely beautiful one. After all this is a wishlist.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *