Önskelistan

måndag, mars 2, 2015 0 Permalink

Välkommen mars! Tänk om det kunde bli vår redan nu som man alltid önskar…

Hursomhelst, det finns som vanligt alltid en hel del annat på min lista. Här är en del av det jag sneglar lite extra på just nu.

Bilden ovanför är gjord av Joseph Moncada och påminner mig lite om Karin Broos fina målningar. Fast till ett mycket bättre pris – köps här.

 

Ljusstakar – får aldrig nog… Gärna i en salig blandning. Cog Collection av Tom Dixon säljs bland annat här.

 

Ett fikonträd. Ja, bara sådär. Har dock inte särskilt gröna fingrar, så frågan är om det är värt investeringen…

 

För några veckor sedan skrev Sanna Fischer Nordström om nya svenska märket Layered på sin blogg, och nu kollar jag varje dag om de öppnat sin sajt. Sjukt fina mattor.

 

 

 

Mitt designer-jag suktar alltid efter snygga förpackningar att ställa på bordet. Pukkas te är organiskt, fair trade, har underbara mönster och de donerar numera också en peng till WWF. Win-win-win. Finns i närmsta mataffär och online.

 

Barnen har till slut fattat att det inte kommer något husdjur över tröskeln i det här huset. Kanske håller de tillgodo med den här sköna dörr-stoppern i järn?

 

Jag som älskar blommor skulle inte ha något emot ett abonnemang på nya tjänsten Eligobox, där härliga buketter levereras till dörren i en snygg box ”the american way”. Danskarna kan. Märket Finnsdottir gör fina vaser och dekorationsobjekt, och numera även lampor. Den här finns även i svart. Svårt att bestämma sig.

0 Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *